Morfologi – den nye teknologi Jargon

Jeg stødte på denne bog med titlen ” morfologien af moderne lingvistik” på den nyligt indgåede 2006 World Book Fair i Singapore.Nysgerrige, jeg gennemset Wikipedia, min favorit folk encyklopædi, for “morfologi“, som optræder under lingvistik, matematik og endda biologi.

Hvad med teknologi, især i den nuværende midte af trend ændringer og især for informationsteknologi?

Voice over Internet Protocol (VoIP) er en oplagt platform, der oplever den teknologiske morfologi.Ikke længere skal VoIP brugere være begrænset til deres egne stemmer samtidig taler til familier, taler om erhvervsmæssige spørgsmål eller gennemføre langdistance interviews. Voice changers kunne bekvemt morph naturlige stemmer på tværs af mange områder, såsom alder, køn eller begge.

En anden information front, der er indbegrebet af denne nye morfologi koncept er personlige absorptionen af multimedie klip.Glem debatten over Blu-ray DVD eller HD-DVD; det drejer sig om lyttere og seere kan redigere lyd- og videokvalitet på konkurrencemyndighedens vil. Mere teknisk sagde, tilbyder DVD morpher software en evne til at morph musik og film, tilføje særlige lyd og video effekter til spor eller fjerne uønskede scener fra yndlingsvideoer.

Ud over alle ovenstående, det nyeste jeg har hørt om er, at du også kunne ændre din webcambillede, uden selv et behov for en webcam mens live chat.Folk er nu i stand til at indsætte animerede tekster og billeder på webcam billedet, eller fake det med en anden ansigt ledsages af virkelige gestik og udtryk, som er muliggjort af noget, der kan kaldes webcam morpher.

Den måde computere anvendes til verden er, siden den store bygning af undersøiske fiberoptiske kabler og den konstante udvikling af supplerende softwareprodukter, blevet omdannet til mere end blot en rutine arbejde skabelon, men en oplevelse af netværk og underholdning.