Alternativ medicin, der virker For mig

Der er en masse hype om alternativ medicin, og nogle af dem er helt sikkert uden megen værdi. Der er selvfølgelig en masse hype om regelmæssig medicin, hvoraf mange gør så meget skade som godt. Den omstændighed, at naturmedicin og behandlinger sjældent såre folk, som receptpligtig medicin er en grund til at i det mindste prøve dem. Her er et par, som jeg kan stå inde for fra erfaring.

Tea Tree olie

Jeg havde en klump på min næse, vokser langsomt, blødning til tider. Jeg havde det i år, og den ene gang jeg spurgte en læge om det, han var ikke sikker på om det var faktisk kræft. Jeg har læst et sted, at tee tree olie kunne arbejde. Jeg købte en flaske på en helsekostforretning for $6. Jeg anbragt en dråbe til fast hver dag, og i mindre end seks uger, fikserede var forsvundet helt.

Tilfældighed? Efter at have vækst i år? Jeg tror det ikke. Faktisk havde jeg en anden vækst år senere på min hals, og i flere år, jeg kunne ikke huske, hvad jeg havde brugt den første tid. Da jeg fandt en anelse i nogle gamle noter, brugte jeg tea tree olie på den vækst, som var endnu større end den første. Det var gået i cirka seks uger.

St.Perikum

Når vandreture i Canada, skåret jeg min fod. Flænge var dyb. Jeg fandt St. John’s Wort (Hypericum perfolatum), der har vist sig for at have anti-bakteriel, anti-virale og anti-svampe egenskaber. Jeg mosede op et par blade og bandager dem til cut, erstatte dem lejlighedsvis. Jeg har helt ærligt aldrig set en cut helbrede hurtigere.

St. John’s Wort er en af de bedre kendte alternative medicin nu. Det bruges som en anti-depressivt, med talrige undersøgelser viser det effektivitet. Det er også bruges af nogle som en midlertidig humør-elevator. Denne effekt er ikke bevist endnu, men når jeg har haft te fremstillet af anlægget, det smagte forfærdeligt og forlod mig lykkelig for to timer. Anekdotiske og subjektive beviser (jeg ikke er selv helt overbevist), men interessant.

Valerian Root

Når min kone har kramper og smerte, virker intet bedre end en kop af te lavet af baldrianrod. Du kan få te i mange butikker nu. Jeg ville ikke prøve køre efter at have baldrianrod. Dette er en kraftfuld muskelafslappende.

I virkeligheden, er baldrianrod for stærk for nogle mennesker. En blidere urt, der vil slappe af dig er kamille. Du kan finde dette som te også. Det gør en stor drink med honning, lige før du er klar til at gå i seng.

Der er så mange alternativer derude. Jeg har stoppet en hovedpine bare ved at tygge på willow kviste. Jeg har stoppet diarre med Eg bark (forsigtig – dette kan hårdt på leveren i store doser). Jeg har set en vens poison ivy udslæt forsvinder natten med anvendelsen af jewelweed juice.

Jeg er sikker på, at jeg har prøvet lige så mange alternativer, der ikke virkede, også, men ved du hvad? Sætte ineffektive dem sammen og omkostningerne sandsynligvis tilføje ikke op til omkostningerne ved et besøg hos en læge. Med hensyn til effektiv dem, godt, har ingen læge endnu introducerede mig til en af dem. Du er nødt til at gøre din egen forskning i alternativ medicin.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *